BELANGRIJK

Dit jaar vind het toernooi plaats op de sportvelden van voetbalvereniging Sliedrecht. Een overzicht van het voetbal/toernooi terrein vind u hier..
Mocht u twijfelen over doorgang van het toernooi, dan kunt u op 13 juni 2017 rond 17.00 op deze site zien of het toernooi doorgaat, eventueel verschijnt er nog een mobiel nummer waar u ook kunt informeren.
Ook zal de eventuele afgelasting zo snel mogelijk op www.sliedrechtsport.nl staan en op Twitter @sliedrechtsport / www.twitter.com/SliedrechtSport!


WIJZIGINGEN PROGRAMMA

Het is mogelijk dat er op het laatste moment wijzigingen komen in het wedstrijdprogramma. Daarom is het belangrijk dat alle teams compleet aanwezig zijn bij de aanvang van het toernooi, óók als u niet in de eerste ronde(s) moet spelen of fluiten! Voor teams die hebben aangegeven niet de eerste wedstrijd te kunnen spelen i.v.m. werktijden, zal geprobeerd worden dit zo in te plannen. Het eventueel gewijzigde programma van uw poule(s) krijgt u bij de aanmelding. Zorg dus dat u ALLEN OM 18.30 uur AANWEZIG bent!


SCHEIDSRECHTERS

Het wedstrijdformulier met pen dient uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd opgehaald en na de wedstrijd door dezelfde persoon teruggebracht te worden bij de wedstrijdleiding. Indien u voorafgaande aan de wedstrijd die u moet fluiten zelf een wedstrijd moet spelen kunt u het wedstrijdformulier ook vroeger ophalen.

Op de velden zijn fluitjes en een scorebord met knijpers aanwezig. Door de knijpers te verplaatsen kunt u de stand bijhouden. Zo kunt u de scheidsrechter assisteren, het is dus niet nodig om op het wedstrijdformulier te “turven”. Fluitjes en scorebord moeten op de velden achterblijven, wedstrijdformulier met pen moeten weer ingeleverd worden bij het wedtrijdbureau.

Wij hopen dat u de wedstrijden, welke door uw team volgens het programma gefloten moeten worden, vlot helpt laten verlopen.


PARKEREN

Parkeren kan op de aangegeven plaatsen. Past u op voor het parkeren van uw auto in de Sportlaan; hier geldt aan één kant een parkeerverbod!

De huidige mogelijkheden zijn:
- parkeerterrein bij de voetbalvelden
- parkeerterrein bij het zwembad/sporthal de Lockhorst
- parkeerplaatsen in de nabijheid van het station,
- parkeren in de Sportlaan (parallelbaan)

LET OP de politie controleert streng op "fout parkeerders!"

Wij vragen u bij het bepalen van de reistijd rekening te houden met vertraging na aankomst vanwege parkeer problemen.
Het is nog niet bekend of de Sliedrechtse kermis (op de bovengenoemde parkeerplaatsen) dit jaar weer op dezelfde datum als het toernooi valt.


ALGEMENE MEDEDELINGEN

Het toernooi

Het toernooi begint om 18.30 uur en de prijsuitreiking is om ca 22.30 uur. Wij verzoeken de deelnemers om zich, via hun leider(ster), uiterlijk om 18.15 uur te melden bij de wedstrijdleiding. U kunt zich aanmelden vanaf 17.45 uur.

De deelnemers, waarvan het inschrijfgeld nog niet of slechts gedeeltelijk is betaald, dienen dit gelijktijdig met het aanmelden te betalen bij de wedstrijdleiding.
De deelnemers worden aangeraden hun wedstrijdballen te voorzien van een eigen kenmerk.

Het is verboden in te spelen op of tussen de wedstrijdvelden indien er wedstrijden aan de gang zijn. Hiervoor is elders op het sportpark voldoende ruimte!

Geen glas op wedstrijdterrein

Wij verzoeken u vriendelijk geen glas mee te nemen naar het toernooi, want dit kan ernstige gevolgen hebben. Op het terrein is volop drank (tegen billijke prijzen) te verkrijgen. Mocht u onverhoopt toch drank willen meenemen, neem dan svp blik of pakken mee.

Kleedkamers en toiletten

De kleedaccommodatie is beperkt. Wij adviseren de deelnemers geen kleding in de kleedruimten achter te laten om overbezetting te voorkomen. Gebruik de kleedkamers dus enkel als omkleedruimte. U kunt gebruik maken van de toiletten in de kleedkamers en in de kantine.

EHBO

De hele avond zijn er “vrijwilligers” van de EHBO aanwezig. Ze zijn duidelijk herkenbaar en zitten in de buurt van het clubgebouw en tribune. Bedenk: een goede “warming-up” voorkomt veel blessureleed! Mocht u (helaas) toch gebruik moeten maken van een dokter of ziekenhuis, zijn uw verzekeringsgegevens noodzakelijk.

De inwendige mens

In en rond het clubgebouw van de voetbal kunt u zich tegoed doen aan de nodige drank en etenswaren. 

De kantine zal ‘s avonds open blijven voor iedereen die zin heeft na te kaarten over het toernooi.